ÉnIdŐ – AnyuSarok

AnyuSarok: minden hónap utolsó vasárnapján és kérés szerint!  LASSÍTS kicsit!

51ufas5uhol

Szeretettel meghívlak egy-egy vasárnapi kisgyermekes AnyuSarokba, ahol feltöltjük érzelmi tankjaidat, ahol inspiráló és gondolatébresztő beszélgetősarokba csöppenhetsz.  A játékos neveléshez híven és az érzelmi fejlesztés keretében mi magunk is játszunk, díjnyertes érzelmi intelligencia és lélektársasokkal, illetve a díjnyertes Story kockákkal, hogy felvegyük a harcot az örökösnek látszódó időhurokkal és a “nem vagyok elég jó anya” érzése ellen – az énburok kibontása érdekében, hogy anyuként visszatérhessünk a munka világába, beoszthassuk az időt és az energiánk, segíthessünk tanulni, boldogulni, jól szeretni és értőn beszélni gyermekeinkkel.

Elő a tapasztalatokkal és a kreativitással, segíts a másiknak és érezd a csapat erejét magadban is, azzal, hogy ötleteket adtál. Egy jó csapat nagy kincs! Tartozz közénk! Töltődj fel, hozd lendületbe magad!

**

Szeretettel várom egyéni fogadóórákra és Szülő Konzultációra a középiskolai felvételire vagy érettségire készülő diákok szüleit, beszélünk a hatékony időbeosztásról, illetve arról is, hogyan vegyük rá gyermekeinket a tanulásra, hogyan adjunk nekik gyökereket ahhoz, hogy az elengedés vagy változás folyamata könnyebben beépíthető legyen mind az anyukák, mind gyermekeik életébe.  Elindult : Ki a padból: Pályaorientáció, Állásinterjúra készítés érettségi előtt álló gyermekeinknek.

Várom kérdéseiket és örömmel készülök a találkozásokra, mert sokat tanulhatunk egymástól, lelkileg és információkban is gazdagodunk, gyermekeink és diákjaink örömére.

954e7-nap

Barátsággal:

Rédling Márti**
fejlesztő,  coach
20/450-52-88

  • N ők
  • A nyaság
  • P aradigmaváltás
Reklámok