Baba-mama születik

izabellAmikor még csak a sírás a beszéd, az anyuka hamar megtanulja gyermeke jelzéseit. Amikor kicsit nagyobbacska, már a mese és az ének, az érintés, a közelség lesz a fő kommunikációs csatorna. Aztán jönnek a kérdések a kicsitől. Majd óvodás lesz, repülnek az évek és önállósodni vágyik. Egyre kevésbbé értünk szót. Egyre kevesebb a dícséret, egyre kevesebb az érintés.

Hogyan kérdezzek úgy, hogy válaszoljon is? Hogyan beszéljünk, hogy megértse? Hogyan mutassak példát, ha magam belső feszültségekkel küzdök? Hogyan küzdjem le, mint anya az állandó fáradtságot, időhiányt, hogyan legyek anya, boldog nő, sikeres nő? Miért jó stresszoldó és példaértékű a játék, az érintés, a nevetés?

Mindazon szülőknek ajánlva, akik tapasztalták és hisznek a játék erejében, akik szorosabb kapcsolatot szeretnének kialakítani a gyerekeikkel, illetve empátiával és némi könnyedséggel szeretnék megoldani a családi konfliktusokat. Hiszem és vallom, minél több minőségi időt töltünk gyermekünkkel, annál boldogabb lesz mindenki a családunkban.

Az a család, amely együtt is játszik, az együtt is marad – a közös tér és idő korántsem apró csodái! Mert a csodák léteznek. Ott vannak, bennünk.

A ház szeretet nélkül lakatlan, sosem lesz otthon. Ha anya jól van, mindenki jól van!

Szeretettel várlak magánbeszélgetésre vagy az EQ Bázis-ÉnIdő – AnyuSarokban (havonta egyszer – utolsó vasárnap), ahol az önbizalmunk visszaszerzése is cél a feltöltődés, kikapcsolódás mellett. Újult erővel vehetjük fel a harcot a mindig elfogyó idővel szemben, a türelmetlenség és a kimerültség, illetve az ötlettelenség és az unalom ellen!

Megtaláljuk azt az utat, amely a te lépteidre van szabva, amelyben az Önbizalom. a Szülőség, a Párkapcsolatod és a Karriered is egyensúlyra talál.

Vissza a munkába… Hogyan légy jó anyu, sikeres Nő, boldog feleség? Gyere velem! Épp indulok!

Reklámok
%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close